Tillbaka

Nästa station: Mölndal Innerstad

Published: 2019-07-15 10:00

Kul att du hittade hit!

Jag tänker att jag kör en snabbversion av vem jag är, mitt namn är Anna Bylund och jag är precis fyllda 23 midsomrar och jobbar just nu mina andra sommar i det stora glashuset i Mölndal. När jag inte går av bussen vid Mölndal Innerstad för att ta mig till glashuset så pluggar jag Kemiteknik på Chalmers och där har jag precis avverkat mitt andra år. Då jag pluggar till högskoleingenjör så är jag egentligen klar med min examen nästa år. Även fast jag kanske börjar bli lite vuxen i åldern får vi se om jag känner mig redo för arbetslivet nästa år på riktigt. Planen är att plugga vidare på en master, men den tanken kan komma att ändras många gånger innan det är dags.

Från början kommer jag från de Värmländska skogarna och den dagen jag tog mitt pick och pack för att flytta ned till Göteborg hade jag inte i min vildaste fantasti kunat drömma om att sitta där jag sitter idag. Det är tack vare det valet att börja på Chalmers jag sitter där jag sitter idag, hösten 2017 var första gången jag kom i kontakt med Essity. Jag och min klass var här på studiebesök och då bestämde jag mig för att detta är rätt väg för mig och här vill jag en dag jobba. Ungefär ett halvår senare släppte Essity sina sommarjobbstjänster och jag var inte den enda som skickade in en ansökan vill jag lova, så jag hade nästan gett upp hoppet. Men samma dag som jag skulle ta flygbussen ut till Landvetter för att åka på semester till Rom smsar min nuvarande chef, Anita, att jag var välkommen på intervju. Inte ens ett dygn efter jag varit på intervju fick jag meddelat att jag fått tjänsten, den känslan var obeskrivlig.

Jag ser verkligen fram emot att få ta bussen till Mölndal Innerstad även denna sommar och att få vara endel av Essity Laboratory Harmonization team igen!

 

Författare

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services