Tillbaka

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

Published: 2019-07-31 11:15

Varje år så sammanställs tusentals olika listor, de kan representera allt ifrån vem som tjänar mest i din kommun till vilket företag som är den mest attraktiva arbetsgivaren. Jag har alltid fascineras av olika typer av listor, jag ska erkänna att jag är den personen som klickar in på alla dessa listor som dyker upp men jag själv gör också mycket listor. Det är ett sätt för mig att sortera upp alla tankar i hjärnan men även för att jag inte ska glömma bort saker.

Om jag ska återgå till listan för vilket företag som är den mest attraktiva arbetsgivaren så fick Essity just den utmärkelsen 2019. Jag som har jobbat här och även jobbar här denna sommar förstår varför, och jag hade inte valt att komma tillbaka hit om jag inte hade tyckt det var en bra arbetsplats. Att Essity är en attraktiv arbetsgivare märks också väldigt tydligt i de kretsar jag umgås i. Så fort julledigheten är över och alla sommarjobb börjar komma ut så nämns Essity väldigt ofta. De flesta går också in med inställningen ”Essity kommer få så många ansökningar så jag kommer nog inte få något”. Det stämmer att Essity får väldigt många ansökningar varje år till sommarjobben men jag har funderat lite på varför folk är så angelägna om att söka jobb just hit, som inte har jobbat här innan.

Om jag ska utgå och gissa lite utifrån min egen omkrets så tror jag att Essity drar folk för att de jobbar med världskända varumärken. Men även att på just Chalmers syns Essity på alla mässor, färgerna speglar en positiv och färgsprakande arbetsplats. De färgstarka färgerna syns väldigt tydligt bland alla montrar men även att företaget jobbar med produkter som används varje dag, hela tiden. Vem använder inte toalettpapper och hur många kvinnors menstruation blir inte lättare med hjälp av Libresses produkter?

Oavsett vem du är, vart du bor och vart i livet du befinner dig så finns Essity’s alla produkter där för dig, det är en stor anledning till att jag vill vara med på Essity’s resa framåt! Vad tror du är anledningen till att Essity är den mest attraktiva arbetsgivaren?

Författare

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services