Tillbaka

Be right back!

Published: 2019-08-12 09:00

När detta inlägg publiceras så har jag faktiskt gjort min sista arbetsdag för denna sommar på Essity, hur snabbt har inte denna tid gått?? Tiden har bokstavligen sprungit iväg! 11 juni till 9 augusti har gått extremt snabbt, det är skönt att få vara lite ledig men startskottet för tredje året i skolan väntar runt hörnet. För att sammanfatta denna sommar så har ingen dag varit den andra lik. Det är dock inget jag har något emot, jag som är en väldigt rastlös själ uppskattar en varierande vardag. Jag har haft uppgifter som har innefattat hela dagar i labbet till hela dagar framför datorn, en bra mix helt enkelt.

Det jag har upplevt förra sommaren och denna sommar speglar en charmig arbetsplats. Du vet inte vad som komma skall samtidigt som du själv har 100 procent ansvar för dina uppgifter. Jag har verkligen känt mig som en del av denna grupp och inte som att jag har jobbat för gruppen. När jag var på min arbetsintervju under 2018 så sa min chef Anita att det är en grupp som är väldigt omhändertagande och välkomnande, efter två somrar kan jag verkligen intyga detta. Ska jag vara helt ärlig så är denna grupp som jag har fått jobba med en stor anledning till att jag stromtrivs på Essity. Alla luncher och fikaraster har innefattat högljudda skratt och extremt mycket prat om alla olika växter en kan odla i sin trädgård, hur härligt?

Nu är det dags för mig att knyta ihop säcken och avsluta dessa veckor med sommarjobb. Det har varit en väldigt lärorik sommar men nu kallar Chalmers och kurslitteraturen snart igen. Förhoppnignsvis får jag chansen att komma tillbaka till Essity i framtiden!

Essity, Anita och gänget, tack för denna sommar!

 

Författare

Kommentarer
Erica
15 augusti 2019

Tusen tack för dina fina blogginlägg i sommar, Anna! Hoppas vi ses nästa sommar igen! :) //Erica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Be right back!
12 augusti, 2019
Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services

Anna Bylund

Summer worker Laboratory Services