Tillbaka

Hjältarna på Essity!

Published: 2018-06-19 08:44

Sommaren är här och det börjar bli dags för semesterledigt för många, är inte det underbart! Essity som är ett globalt bolag, har en verksamhet som inte stänger ner. Vi har inte ens sommarledigt samtidigt runtom i världen, i Tyskland till exempel går de på semester först i augusti. För att få arbetet att flyta på rekryterar vi in ett antal hjältar, även kallade våra sommarjobbare, som kan hålla ställningarna tills ordinarie personal är tillbaka.

Sommarjobb kan vara ett bra alternativ för dig som till exempel studerar eller har precis tagit studenten. Här finns det möjlighet att prova på att ha ett riktigt jobb eller testa på något som du tycker verkar spännande! Att ha arbetslivserfarenhet inom det område du studerar eller är intresserad av kan ha betydelse för ditt framtida yrkesliv, så vi rekommenderar starkt att du söker sommarjobb och gärna hos oss.

Nå, så vad gör våra hjältar på Essity?

Vi har tagit in sommarpersonal på nästan alla våra avdelningar i sommar, bland annat i våra labb, på marknadsavdelningen, inom logistik, på posten och inom IT.

I stort sett alla sommarjobbare har börjat nu och det är ett riktigt härligt gäng. Vi hade en introduktion för alla sommarjobbare i torsdags förra veckan där alla fick chansen att lära känna varandra lite bättre, och vi har redan planerat för första gemensamma aktiviteten som blir glassfika på vår terrass efter midsommar! Under sommaren kommer vi också ha en och en annan AW, gemensamma luncher, och vi kanske till och med kan få med några ut på ett träningspass.

Visst låter det som en härlig sommar för våra hjältar? Det bästa är att du kommer att få läsa mer om dem då några stycken faktiskt kommer att gästblogga i sommar om deras vardag och deras upplevelse om hur det är att sommarjobba på Essity, så håll ögonen öppna för det!

 

Erica med årets sommarjobbare!

Författare

Kommentarer
Anna & Erica
20 juni 2018

Visst blir det Anneli! :)

Anneli Svensson
19 juni 2018

Det blir en sådan härlig energi på jobbet med alla våra sommarjobbare. Jag ser fram emot att läsa dessa bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka
Essity på sociala medier