Tillbaka

Test Pågår!

Published: 2020-11-25 12:27

Hej igen! Nu har jag ganska så exakt en månad kvar på Essity. Tiden har gått vansinnigt fort. Trots att Covid har gjort att jag har blivit något begränsad så har jag gjort och upplevt otroligt mycket. Jag hade inte tänkt på att man kan trycka på en behållare för att ta handsprit på flera olika sätt. Jag trodde inte att jag skulle stå och presentera resultatet på mina tester inför en grupp tyskar. Hade jag vetat, skulle jag varit mycket flitigare under mina tyskalektioner i skolan.

Jag har trots Covid varit inne på kontoret de flesta dagarna då mina tester grundar sig på vårt EacyCube system som finns uppsatt över hela Essityhuset. Mina tester ligger väldigt rätt i tiden då det handlar om hygien och mitt område har varit handhygien med handsprit. Det känns inspirerande att arbeta med testning av produkter som gör skillnad. Mina tester kommer att utgöra grunden för produkter som kommer att finnas i global skala.

EacyCube systemet möjliggör att städare kan arbeta effektivt. Systemet som i mina ögon är ett av Essitys coolaste finns över hela världen. Ett landmärke där man självklart hittar EacyCube är Empire State Building i New York.

Test av Minami Sensorn

Jag har arbetat med fler tester och ett jag vill lyfta här är Minami sensorn. Här testar vi olika typer av dispensieringar, eller på svenska, olika typer av tryckningar när man ska ta handsprit. Minami sensorn känner av när man tar handsprit och hur mycket man tar. Mitt uppdrag var att ta reda på om sensorn är tillförlitlig när den utsätts för olika typer av tryck och även slag istället för tryck. Denna vetskap gör det möjligt att veta när dispensen behöver fyllas på och om de som tar handsprit tar tillräcklig mängd varje gång. Minsta mängd handsprit som ska ge önskad effekt är 3 milliliter.

Testresultatet av dessa tester fick jag äran att få presentera för en grupp tyskar som utvecklat sensorn. De besökte oss på kontoret i Mölndal. Jag presenterade datan jag tagit fram som visade tillförlitligheten och vi ställde frågor från mig och Essity om sensorn. Förutom tyska pepparkakor från stadens lokala bageri fick jag med mig svårslagna erfarenheter som jag kommer ha nytta av i framtiden.

Mitt nästa projekt som ni kommer att få läsa mer om i min nästa blogg handlar om att mäta hur duktiga vi är på att använda handsprit när vi går in i offentliga utrymmen.

Tills nästa inlägg, Ha de gott!

Författare

Kommentarer
Ellinor Karlberg Holst
30 november 2020

Bra och informativt inlägg Eric!

Lennart Sandberg
29 november 2020

Det var trevligt att läsa och försöka förstå vad du sysslar med och även lärorikt för mig att få en inblick i en produktutveckling ("från ax till limpa"). Lycka till i Din egen process och inlärning./ farfar

Paula
25 november 2020

Kul att få följa dig och ta del av dina spännande Projekt Eric

Giulia
25 november 2020

Spännande att jobba med detta! Bra gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Tack!
18 december, 2020
Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Test Pågår!
25 november, 2020
Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Hej Bloggen!
1 oktober, 2020
18 december, 2020
25 november, 2020
1 oktober, 2020
Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Tack!
18 december, 2020
Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Test Pågår!
25 november, 2020
Eric Sandberg

Technical Product Assistant - Tekniksprånget

Hej Bloggen!
1 oktober, 2020