Tillbaka

Nya äventyr väntar!

Published: 2019-06-28 08:08

Efter 2,5 år och 30 inlägg som bloggare för först Life at SCA- och sedan Life at Essity-bloggen har det blivit dags för mig att säga hej då. Detta är mitt sista inlägg. Det är med lite vemod och mycket förväntan som jag skriver detta, för ett nytt kapitel väntar runt hörnet för mig. Jag har bestämt mig för att följa min magkänsla och flytta hem till Skåne. Jag saknar min familj och vill ha en vardag med dem igen.

Tack till alla er som läst, följt och kommenterat mina inlägg. Jag hoppas jag har gett er en liten inblick i hur det kan vara att jobba som produktutvecklare på Essity. Att jag lyckats beskriva hur Essity är som bolag; kulturen och kollegorna, ambitionerna och produkterna. Och att jag kanske inspirerat några av er till att söka er hit.

Jag tycker att det har varit otroligt roligt att få skriva för bloggen. Det har fått mig att reflektera över min roll i bolaget, den insatts jag gör i mitt dagliga arbete och hur våra produkter förändrar liv över hela världen. Jag har även fått lära känna personer inom företaget som jag kanske aldrig hade kommit i kontakt med annars; mina medbloggare, personer jag intervjuat och delar av social media-teamet.

Fortsätt gärna att följ bloggen och läs om vad mina kollegor hittar på och vad som händer inom Essity.

Hoppas ni alla får en härlig sommar och semester! Jag önskar er all lycka till i framtiden!

Här är lite minnen från min tid på Essity:

 

 

Författare

Kommentarer
Ulrika Carlson
11 juli 2019

Stor lyckatillkram - kommer att sakna dig på jobbet 🤗☀️💕!

Viktoria Radne
04 juli 2019

Lycka till Hanna!
Tack för gott samarbete!

Oda
03 juli 2019

Lykke til Hanna! Kommer til å savne å lese bloggen din!

Sofia
29 juni 2019

Lycka till!

Jessica
29 juni 2019

Lycka till Hanna!

Madeleine Sandberg
28 juni 2019

Stort lycka till Hanna! Tack för fina och insiktsfulla inlägg :D

Giulia Salvestroni
28 juni 2019

Lycka till Hanna! :)

Erica
28 juni 2019

Tack för den här tiden Hanna, det har varit så roligt och spännande att läsa dina inlägg!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Hanna Svensson

Product Developer

Nya äventyr väntar!
juni 28, 2019
Hanna Svensson

Product Developer

Hanna Svensson

Product Developer

Våga göra fel!
maj 2, 2019
juni 28, 2019
6
maj 2, 2019
Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Hanna Svensson

Product Developer

Nya äventyr väntar!
juni 28, 2019
Hanna Svensson

Product Developer

Hanna Svensson

Product Developer

Våga göra fel!
maj 2, 2019