Tillbaka

COURAGE.

Published: 2019-10-04 04:17

För några veckor sedan fick jag frågan att spela in en film för next stop gothenburg. Den skulle belysa hur det är att jobba på Essity och i Göteborg. Next stop gothenburg är ett projekt initierat av Västra Svenska Handelskammaren, som syftar till att öka Göteborgs attraktivitet för studenter i slutet av sin utbildning. Visste ni att Göteborgsregionen är en av Europast snabbaste expanderande regioner? Läs mer om next stop gothenburg här

När jag fick frågan var det en känsla av skräckblandad förtjusning. Jag gillar inte kameror och får lätt brainfreeze, det är någonting med att höra och se sig själv som är så obehagligt. Det som fick mig att ändra mig var att jag vill visa att jag är stolt över att jobba på Essity. Av samma anledning som jag skriver den här bloggen vill jag visa att jag är tjej och jag jobbar med IT. När du tänker på Essity, Tork eller libresse för den delen, kanske du inte tänker på att vi har en stor IT-avdelning bakom tampongerna och bindorna på hyllorna i mataffären. Jag tyckte det var tråkigt att välja rädsla, så jag valde bort det och fokuserade på vad jag vill säga. 

Väl på inspelningdagen var jag jättenervös. Han som filmade hade en väldigt liten kamera , jag hade förväntat mig en större och då kände jag mig lugnare. Jag var nervös under hela filminspelningen, vi fick ta om och det är så skönt att det går att klippa! Det visade sig vara jätteroligt och inte alls så hemskt som jag först trodde. Ett stort tack till mina kollegor Giulia och Johannes som var snälla och ställde upp som statister. Ni som följt life at essity bloggen ett tag vet att Giulia också bloggar här

Ett av våra beliefs and behaviours är COURAGE, We have the courage to take the lead. Denna dagen handlade verkligen om att ha mod och jag är väldigt glad att det blev som det blev. Vi måste våga utsätta oss för det vi tycker är obehagligt. Ingen av oss går fri från det, vi har alla våra utmaningar. Att leda handlar mycket om för mig att vara exempel för andra, och få dem att våga. Nästa gång du ställs inför en uppgift, försök vara stark och fokusera på varför du gör det och vad du vill uppnå.

Författare
Dela
Kategorier
Okategoriserade
Dela
Kategorier
Okategoriserade

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka

Mer från Sverige

Madeleine

IT Project Manager

COURAGE.
4 oktober, 2019
Madeleine

IT Project Manager

Essity på sociala medier
Mer från Sverige
Madeleine

IT Project Manager

COURAGE.
4 oktober, 2019
Madeleine

IT Project Manager