Just another Life at Essity blog

Therese Nordin Hellgren

Therese
ThereseTekniksprånget Intern
Följ bloggen

Välkommen hit! Här kommer du att få följa min vardag som praktikant på Incontinence lab i Göteborg! Främst hoppas jag att denna blogg ska inspirera andra ungdomar att söka till Tekniksprånget, och självklart att vem som helst ska få en inblick i Essity!

This blog is no longer active, click here to browse our other posts!

Essity på sociala medier

Från kontor till fabrik

10 december, 2019

Hej igen!! Nyligen hade jag och resten av Essitys Tekniksprångare nöjet att få åka till fabriken i Falkenberg. Nu, hösten 2019 är vi totalt 7st, från Göteborg, Lilla Edet och Falkenberg, vilket gjorde det lämpligt för ett studiebesök. Väl på plats fick vi först höra om vad Falkenbergs Tekniksprångare, Lilly och Alva hade gjort dittills. […]

Hej! Välkommen till min alldeles egna sida här på Life at Essity! Jag heter Therese Nordin Hällgren och här kommer du att få följa min varierade vardag som en praktikant inom lab. Eftersom detta blir mitt första inlägg som bloggare och då tänker jag att det är lämpligt att introducera mig lite grann. Jag är […]

Essity på sociala medier
essitycareers